ZOO HIGIJENA

Otvorena kupališna sezona u Crvenki

bazen crvenka 220615

Crvenki je danas otvorena kupališna sezona na bazenu. Urađen je kompletan remont mašinskih postrojenja i pumpi na bazenu kako bi kupači mogli da uživaju u besprekorno čistoj vodi.

Cena dnevne ulaznice za bazen je 120 dinara, a za decu do sedam godina kupanje je besplatno. Kupačima je omogućeno da celo leto na bazenu, do 1. septembra, provedu za svega 3.500 dinara. Za sve zainteresovane građane obezbeđen je besplatan prevoz iz Kule i Sivca. Polazak je predviđen za 10 časova, a povratak u 18.30 časova. Organizator će do kraja nedelje obavestiti građane o lokaciji sa koje će se polaziti iz Kule i Sivca. Bazen će raditi svakog dana od 10 do 18 sati, a bife koji nudi okrepljenje i osveženje biće otvoren do 20 sati. Otvoreni olimpijski bazen sa pratećim bifeom, terenima za odbojku i košarku i ove godine će pružiti razne sadržaje za posetioce. Organizatori su najavili da će tokom kupališne sezone biti organizovane kulturne i sportske manifestacije. Pored velikog bazena, u Crvenki su u funkciji i dva dečija – jedan dubine pola metra, a drugi od metar i deset centimetara. Bazen ima i olimpijsku skakaonicu, jedinu takvu u Vojvodini.

Za bezbednost kupača angažovani su profesionalni spasioci iz Plivačkog kluba “Bjelica” u Vrbasu, koji će na bazenu održavati i školu plivanja i kurs za usavršavanje tehnika plivanja.

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com