Отворена купалишна сезона у Црвенки

0

У Црвенки је данас отворена купалишна сезона на базену. Урађен је комплетан ремонт машинских постројења и пумпи на базену како би купачи могли да уживају у беспрекорно чистој води.

Цена дневне улазнице за базен је 120 динара, а за децу до седам година купање је бесплатно. Купачима је омогућено да цело лето на базену, до 1. септембра, проведу за свега 3.500 динара. За све заинтересоване грађане обезбеђен је бесплатан превоз из Куле и Сивца. Полазак је предвиђен за 10 часова, а повратак у 18.30 часова. Организатор ће до краја недеље обавестити грађане о локацији са које ће се полазити из Куле и Сивца. Базен ће радити сваког дана од 10 до 18 сати, а бифе који нуди окрепљење и освежење биће отворен до 20 сати. Отворени олимпијски базен са пратећим бифеом, теренима за одбојку и кошарку и ове године ће пружити разне садржаје за посетиоце. Организатори су најавили да ће током купалишне сезоне бити организоване културне и спортске манифестације. Поред великог базена, у Црвенки су у функцији и два дечија – један дубине пола метра, а други од метар и десет центиметара. Базен има и олимпијску скакаоницу, једину такву у Војводини.

За безбедност купача ангажовани су професионални спасиоци из Пливачког клуба “Бјелица” у Врбасу, који ће на базену одржавати и школу пливања и курс за усавршавање техника пливања.

Поделите

Коментари су затворени.